Ετοίμαζαν ατομική βόμβα για τρομοκρατική ενέργεια!

Μεγάλες φιλοδοξίες φαίνεται ότι είχα τρεις ύποπτοι τρομοκράτες, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αρχές της Νορβηγίας: Ούτε λίγο ούτε πολύ, φαίνεται ότι συγκέντρωναν υλικά για την κατασκευή ... βόμβας υδρογόνου(!) την οποία θα τοποθετούσαν κοντά σε ΝΑΤΟϊκή βάση!

Σύμφωνα με το Associated Press, που επικαλείται Νορβηγούς και Αμερικανούς αξιωματούχους, οι τρεις συλληφθέντες ήταν μέλη της αλ Κάιντα και παρακολουθούνταν επί ένα χρόνο.

Όπως λένε, δεν είναι ακόμα σαφές αν οι ύποπτοι είχαν επιλέξει στόχο, πιθανολογείται μία ΝΑΤΟϊκή βάση στην Γερμανία, επδιή βρέθηκαν σχετικάσχεδιαγράμματα, αλλά φαίνεται ότι είχαν μπει στη διαδικασία κατασκευής βομβών υδρογόνου. Θεωρείται ότι βρίσκονταν στη Νορβηγία είτε επειδή η χώρα διατηρεί στρατεύματα στο Αφγανιστάν και ήθελαν να κτυπήσουν εκεί, είτε επειδή έχει ευνοϊκό καθεστώς για τους πάσης φύσεως μετανάστες και θεωρούν ότι μπορούσαν να κινηθούν πιο εύκολα εκεί.

Η αστυνομία της Νορβηγίας θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει σχετικά με την υπόθεση.

Την Τετάρτη, Αμερικανοί δικαστές καταδίκασαν πέντε άντρες στη Νέα Υόρκη για την προ μηνών απόπειρα επίθεσης στο μετρό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!