ΟΥΦΟ αναστατώνει εναέριο χώρο και παρεμποδίζει τις πτήσεις

Αγνώστων στοιχείων αντικείμενο στον εναέριο χώρο της ανατολικής Κίνας έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην εναέρια κυκλοφορία των αεροσκαφών, πάνω από Hangzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Zhejiang της Ανατολικής Κίνας.

 Η τοπική κυβέρνηση δήλωσε την Πέμπτη ότι το Xiaoshan αεροδρόμιο έκλεισε λόγω εμφάνισης του  UFO γύρω στις 9 μ.μ. και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου,  ορισμένες πτήσεις άλλαξαν προορισμό με κατεύθυνση τα αεροδρόμια σε Ningbo και Wuxi. 
Αργά το βράδυ το αεροδρόμιο τέθηκε σε κανονική λειτουργία και περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλύψει μετά την έρευνα που πραγματοποιείται.

 "An unidentified flying object disrupted air traffic over Hangzhou, capital of East China's Zhejiang province, late Wednesday, the municipal government said Thursday. Xiaoshan Airport was closed after the UFO was detected at around 9 pm and some flights were rerouted to airports in Ningbo and Wuxi cities, said an airport spokesman. The airport had resumed operations and more details would be revealed after an investigation, he said.

ufo1ufo2

 

 

 

 

 

 

 

-http://www.chinadaily.com.cn/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!