Έβρεξε ευρώ

Ένα φορτηγό ασφαλείας στην Ιταλία που μετέφερε δύο εκατομμύρια ευρώ σε κέρματα, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να γεμίσει ο δρόμος χρήματα. Τυχεροί οδηγοί κατάφεραν να αρπάξουν 10.000 ευρώ!

Οι οδηγοί της νότιας Ιταλίας έκπληκτοι είδαν να πέφτουν «βροχή» νομίσματα του ευρώ σε αυτοκινητόδρομο.
Ένα φορτηγό ασφαλείας, που κουβαλούσε δύο εκατομμύρια ευρώ σε κέρματα των ενός και δύο ευρώ, εξετράπη της πορείας του σε δρόμο της Ιταλίας, με αποτέλεσμα να ανοίξει η πόρτα του και να γεμίσει ο δρόμος από το πολύτιμο φορτίο.
Προτού φτάσει στο σημείο η αστυνομία, οι οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους, καταφέρνοντας να μαζέψουν τουλάχιστον 10.000 ευρώ.
Στη συνέχεια οι αρχές έκλεισαν το δρόμο για να συλλέξουν τα χρήματα. Η είδηση βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα πολλών ιταλικών εφημερίδων.
Αναρτήθηκε από PELEKIS

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!