Αγοράστε ελικόπτερο και αποφεύγετε μποτιλιάρισμα

Μια πρωτότυπη λύση στο μποτιλιάρισμα σκέφτηκε ο κυβερνήτης της περιοχής της Μόσχας, Μπορίς Γκρομόφ. Συνέστησε στους Μοσχοβίτες, για να αποφεύγουν την κίνηση στους δρόμους, να αγοράσουν ελικόπτερο!

«Εγώ μετακινούμαι με ελικόπτερο. Πρέπει και εσείς να αγοράσετε ελικόπτερα αντί για αυτοκίνητα και έτσι δεν θα χρειάζεστε τους δρόμους» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γκρομόφ.

Αν και ελπιδοφόρα, η συμβουλή του Γκρομόφ δεν μπορεί να εφαρμοστεί στη Μόσχα, καθώς απαγορεύονται οι ιδιωτικές πτήσεις πάνω από τη ρωσική πρωτεύουσα.

Πάντως, οι ανώτεροι Ρώσοι αξιωματούχοι γλυτώνουν τα μποτιλιαρίσματα, καθώς τα υπηρεσιακά αυτοκίνητά τους διαθέτουν σειρήνες και φάρους που τους επιτρέπουν να παραβιάζουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, όπως τα ασθενοφόρα, τα αστυνομικά και τα πυροσβεστικά οχήματα.

newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!