500 ευρώ το μήνα και 25 χιλ. στο τέλος για να του κάνει τη θητεία

Νεαρός στρατεύσιμος, εύπορης οικογένειας, εξαγόρασε τη θητεία του, πληρώνοντας σε ένα φίλο του 500 ευρώ το μήνα για τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας και 25.000 ευρώ στο πέρας της, προκειμένου να παρουσιαστεί αυτός στη θέση του στον τουρκικό στρατό.

 


Ο 28χρονος Ahmet Danışmaz παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά στο Στρατό, στη θέση του 25χρονου φίλο του Kenan Öztürk, μιας και ο 28χρονος είχε υπηρετήσει κανονικά πριν από 8 χρόνια.

Οι δύο άνδρες μοιάζουν φυσιογνωμικά και έτσι έκλεισε η συμφωνία. 

Μια συμφωνία που εξυπηρετούσε και τους δύο, δεδομένου ότι ο πρώτος είχε τα χρήματα, ο δε δεύτερος τα είχε ανάγκη για αγορά αυτοκινήτου.

Και ενώ όλα πήγαιναν καλά, δεν έλειψε και εδώ το "κάρφωμα". 

Η πληροφορία για τη συμφωνία που δόθηκε ήταν ανώνυμη και τώρα οι δύο άνδρες θα καθίσουν στο σκαμνί της τουρκικής δικαιοσύνης.

newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!