Βρέθηκε νερό στον Αρη

Ομάδα Γάλλων και Αμερικανών επιστημόνων υποστηρίζει ότι το σχήμα της επιφάνειας του Αρη διαμορφώθηκε πριν από τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια από νερό.

Μέχρι πρότινος υπήρχαν ενδείξεις ότι υπήρχε νερό σε υγρή μορφή μόνο στο νότιο ημισφαίριο του Αρη, πλην όμως η επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου του Παρισιού υπό τον Τζον Κάρτερ ισχυρίζεται πως η εξέταση των πρόσφατων δεδομένων που έστειλαν στη Γη τα μη επανδρωμένα διαστημικά οχήματα της NASA και της ESA καθιστά ξεκάθαρο ότι...

το ίδιο ισχύει και για τους κρατήρες στο βόρειο τμήμα του Κόκκινου Πλανήτη. «Ανακαλύψαμε ορυκτά τα οποία περιέχουν νερό», δήλωσε ο δρ Κάρτερ. «Πρόκειται για το είδος ορυκτών που στη Γη βρίσκουμε συνήθως σε αποξηραμένους ποταμούς», πρόσθεσε.

news24gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!