Διαβαστε πως αντιμετωπιζει τα οικονομικα προβληματα το Κογκο.Χωρις ΔΝΤ και τροικες

Η Κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κογκό, στην προσπάθειά της για την αντιμετώπιση των μεγάλων εθνικών και οικονομικών προβλημάτων της χώρας, απηύθυνε έκκληση δια της πρώτης Κυρίας, της συζύγου του Προέδρου της χώρας, όπου καλεί τον λαό σε... νηστεία, μετάνοια και εξομολόγηση των αμαρτιών ενώπιον του Θεού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η έκκληση γίνεται από την Προεδρία της χώρας και όχι από τους θρησκευτικούς ηγέτες. Η έκκληση γίνεται στα πλαίσια εκδηλώσεων για τα πενήντα χρόνια της Ανεξαρτησίας της χώρας.

Ζητείται, μεταξύ άλλων, από τον λαό του Κογκό τριήμερος νηστεία από 26-29 Ιουνίου. Στα πλαίσια αυτής, παρευρέθη σήμερα στην θεία λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο της Ελληνικής Κοινότητος ο υπουργός Προϋπολογισμού ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Δημοκρατίας.

romfea.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!