Συγκεντρωνουν υπογραφες, για να διδασκετε η Ελληνικη γλωσσα,στα σχολεια της Αυστραλιας

Κατατέθηκαν στο προεδρείο της Κοινοπολιτειακής Βουλής της Αυστραλίας 20.000 υπογραφές, από αυτές που συγκέντρωσε ο “Νέος Κόσμος”, με τη βοήθεια ομογενειακών οργανισμών και ιδιωτών....

Τις υπογραφές κατέθεσαν, εκ μέρους της ομογένειας, οι ομογενείς βουλευτές του Εργατικού Κόμματος, Μαρία Βαμβακινού και Στιβ Γεωργανάς.

Στην ομιλία της, η κ. Βαμβακινού πληροφόρησε τη Βουλή σχετικά με την εκστρατεία της ομογένειας προκειμένου να συμπεριληφθεί η ελληνική γλώσσα στο Εθνικό Πρόγραμμα Διδασκαλίας Γλωσσών.

Σε λίγες μέρες θα κατατεθούν, επιπλέον κι άλλες χιλιάδες υπογραφές, με το ίδιο αίτημα, που συγκεντρώνονται από όλες τις πολιτείες.

www.epiruschannel.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!