Πέθανε και το κατάλαβαν μετά από 4 χρόνια. Τους είχε ζητήσει να μην τον ενοχλήσουν, όταν κοιμάται

Τους είχε ζητήσει να μην τον ενοχλούν όταν κοιμόταν και αυτό έκαναν. Ένας Ολλανδός εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του σπιτιού που μοιραζόταν με τα αδέρφια του τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του.

Όπως δήλωσαν στους αστυνομικούς οι συγγενείς του 50χρονου άνδρα, ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος και δεν ήθελε να τον ενοχλούν όταν πήγαινε για ύπνο. Έτσι, την τελευταία φορά που πήγε για ύπνο – πριν από τέσσερα χρόνια- αποφάσισαν να μην τον.. ενοχλήσουν καθόλου… Όλο αυτό το διάστημα, άγνωστο γιατί, κανείς δεν είχε ανοίξει την πόρτα του δωματίου του 50χρονου για να δει αν είναι καλά.

Η πόρτα του δωματίου άνοιξε μόνο όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αποφάσισε να κάνει κάποιες εργασίες σε αυτό. Το συνεργείο που «τόλμησε» να ενοχλήσει τον άνδρα βρήκε μέσα στο δωμάτιο ένα πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Μυστήριο πάντως παραμένει γιατί η οικογένεια δεν είχε μπει στο δωμάτιο αυτά τα τέσσερα χρόνια.
απo TreloKouneli


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!