Περίμενε τον απεγκλωβισμό του και το ’ριξε στις μπύρες!

Το πάθημα δεν γίνεται πάντα μάθημα, όπως αποδεικνύει το περιστατικό που σημειώθηκε με έναν οδηγό στη Νέα Ζηλανδία. Το πάθος του για το αλκοόλ, στοιχείο που οδήγησε στην ανατροπή του αυτοκινήτου του, τον ώθησε να πιει μία ακόμα μπίρα ενώ περίμενε το ασθενοφόρο.

Ειδικότερα, ο 47χρονος Πολ Νάιτζελ Σνέντον, αφού πήρε μια λάθος στροφή, έπεσε σε ένα ξύλινο φράχτη και παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητό του. Αφού περίμενε τους διασώστες προκειμένου να απεγκλωβιστεί, όπως σημείωσε ο συνήγορός του, αποφάσισε να καταναλώσει ένα ακόμα κουτί μπίρας, καθώς δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει!

"Kαθόμουν εκεί μέσα, προσπάθησα να ανοίξω τις πόρτες, δεν μπορούσα. Θυμάμαι ότι το φως δε λειτουργούσε και σκέφτηκα, αφού δεν πρόκειται να διαβάσω κανένα βιβλίο, λοιπόν, ας ανοίξω άλλο ένα κουτί μπύρας", ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πολ Σνέντον μετά την προσαγωγή του στο δικαστήριο.

Μάλιστα, σε έναν από τους αστυνομικούς που τον εντόπισαν ανέφερε πως έπινε επί τέσσερις ημέρες χωρίς διακοπή, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το αλκοτέστ. Να σημειώσουμε ότι βάσει της μέτρησης του αλκοτέστ ανιχνεύτηκαν 1.191 μικρογραμμάρια ανά λίτρο-τετραπλάσια από το νόμιμο όριο των 400 μικρογραμμαρίων. Του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 1.100 δολάρια Νέας Ζηλανδίας (632 ευρώ) και του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 10 μήνες.

stifora.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!