Υπερεθνικό «όργανο» καταστολής και ελέγχου

Ένα νέο υπερεθνικό «όργανο», ετοίμασαν πυρετωδώς και είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν αξιωματούχοι της Ευρωπαικής ένωσης. Πρόκειται για ένα μηχανισμό καταστολής που στόχο έχει την διατήρηση της ασφάλειας κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης και των σκληρών μέτρων που ετοιμάζονται. Κάποιοι μιλούν για το μεγαλύτερο φακέλωμα ιδεών και συμπεριφορών που έγινε ποτέ και που στόχο έχει τους ''κοινωνικούς αγώνες''.

Πάντως ο επισήμως διακηρυγμένος σκοπός της νέας πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας είναι η πρόληψη τρομοκρατικών ενεργειών.


Ο τρόπος και τα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι η on line καταγραφή στοιχείων και πληροφοριών και οδηγεί σε γενικευμένη ηλεκτρονική παρακολούθηση προσώπων και πολιτικών ομάδων.

Όσοι θεωρούνται επικίνδυνοι για τη δημόσια τάξη θα βρίσκονται υπό πλήρη ηλεκτρονικό έλεγχο (προσωπικές συνήθειες και φιλικές συναναστροφές, πολιτικές προτιμήσεις και οικονομικο-κοινωνικές απόψεις, επισκέψεις και συνομιλίες στο Ίντερνετ, ψυχολογικές αναλύσεις της προσωπικότητας των ατόμων, ευαίσθητα δεδομένα και πληροφορίες, όπως μηνύματα, e-mail και απόψεις) μέσω κινητών τηλεφώνων και ίντερνετ π.χ .

Οι αστυνομικές αρχές και υπηρεσίες ασφαλείας σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καλούνται να συνεισφέρουν στη συγκρότηση της τεράστιας βάσης δεδομένων που θα συγκροτηθεί και θα έχει στόχο τις ομάδες που αποδέχονται τη χρήση βίας όπως ισχυρίζονται αξιωματούχοι της Ε.Ε.

Τις πληροφορίες φέρνει στην επιφάνεια μια μη κυβερνητική οργάνωση ''Statewatch'' σύμφωνα με την οποία το νέο εγχείρημα ''υιοθετεί'' τον όρο ''αντιπαγκοσμιοποίηση'' καλύβοντας υπό το φάσμα του ελέγχου του μια ευρεία γκάμα ομάδων και οργανώσεων που αντιτίθεται στο σημερινό κατεστημένο.    

www.pistos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!