Νέο ελληνικό μουσείο στο Σικάγο (video)

Ένα νέο ελληνικό μουσείο πρόκειται να κατασκευαστεί στην πόλη του Σικάγου, στις ΗΠΑ, προκειμένου να αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον μουσείο, που έχει περιορισμένο χώρο. Το νέο μουσείο, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Σικάγο Τρίμπιουν» αναμένεται να ανοίξει τις "πύλες" του το 2011.

Θα στεγάσει χιλιάδες αντικείμενα- από αρχαία κεραμικά έως και ρούχα από τους πρώτους Έλληνες μετανάστες που έφτασαν στο Σικάγο για να στήσουν εκεί τη νέα τους ζωή, πριν από πολλά χρόνια. Εκεί, οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν για τις 180 προφορικές ιστορίες (μαρτυρίες) Ελληνοαμερικανών, που αποτελούν σημαντικό "κομμάτι" της ιστορίας των Ελλήνων μεταναστών.

www.pistos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!