Τα πήρε όλα η Κοντσίτα

Η 67χρονη Γκέιλ Πόσνερ τα είχε κανονίσει όλα πριν αποδημήσει εις Κύριον.  Συνέταξε τη διαθήκη της προσεκτικά  αφήνοντας 2 εκατ. δολάρια σε μετρητά και την εξοχική της κατοικίας στο Μαϊάμι αξίας περί τα 6 εκατ.  στα τρία σκυλιά της.

Ωστόσο, το χαϊδεμένο της Τσιουάουα, η Κοντσίτακαι τα άλλα δύο σκυλάκια δεν ήταν τα μόνα που κληρονόμησαν την περιουσία της αφού σκέφτηκε να αφήσει 17 εκατ. στους φύλακες των σπιτιών της και μόλις… 650.000 στον γιο της.

 

Τώρα ο γιος της θανούσης, Μπρετ Καρ κινείται νομικά για να καταφέρει να σπιλώσει τις τελευταίες επιθυμίες της αγαπητής του μανούλας. Ο Μπρετ ισχυρίζεται ότι η μητέρα του έπαιρνε ισχυρά παυσίπονα και σπαταλούσε υπερβολικά ποσά στην περιποίηση του μικρού της Τσιουάουα όπως είναι σπα, ρούχα, μέχρι και διαμάντια.

Μάλιστα είχε βάλει τρίτους να της αλλάξουν τη γνώμη αφού δεν θα του άφηνε τίποτα αλλά τελικά την έπεισαν και συμφώνησε να του αφήσει το ποσό των 650.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός σκηνοθέτη η 67χρονη ήταν διαταραγμένη αφού είχε προσλάβει κάποιον για προωθήσει την Κοντσίτα, ως το πιο κακομαθημένο σκυλί του κόσμου.

Σε μια συνέντευξή της το 2007 είχε αναφέρει ότι το πιο ακριβό δώρο που έκανε στη Κοντσίταήταν ένα κολάρο αξίας 10.000 δολαρίων αν και το σκυλάκι δεν το φόρεσε ποτέ γιατί παρολίγο να πνιγεί με αυτό.

Το μικροσκοπικό σκυλάκι συνόδευε παντού την Πόσνερ μέχρι που για κάποια στιγμή η 67χρονη ήθελε να του αγοράσει το δικό του Range Rover για να το πηγαίνει άνετα για το εβδομαδιαία σπα του.

Στο τέλος του χάρισε τη δική της χρυσή Κάντιλακ και για εκείνη αγόρασε ένα άλλο.     

-news247


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!