Σόιμπλε: «Οι Έλληνες δεν είναι τεμπέληδες»

Πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα πετύχει και ότι τα μέτρα που εφαρμόζονται είναι επαρκή, εμφανίστηκε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών. «Θα διαψευστούν όσοι υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα τελικά θα πτωχεύσει», δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του BBC.

 

Ακόμα, ο γερμανός αξιωματούχος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα γερμανικά δημοσιεύματα που χαρακτήριζαν «τεμπέληδες» τους Έλληνες και επέκριναν την οικονομική βοήθεια προς την Αθήνα.

 

Τέλος, ο Σόιμπλε απέρριψε τη θέση ότι οι Γερμανοί επιθυμούν επιστροφή στο μάρκο, εκτιμώντας ότι η πλειοψηφία των συμπατριωτών του κατανοεί τα πλεονεκτήματα της Ευρωζώνης «Η ΕΕ εργάζεται βήμα - βήμα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, ενώ η στήριξη του ευρώ είναι προς το συμφέρον και των Γερμανών», τόνισε.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!