Ελβετός βελονιστής έσπειρε το θάνατο,μολύνοντας με Aids 15 ασθενείς

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ελβετία η υπόθεση ενός βελονιστή που κατηγορείται ότι μετέδωσε τον ιό HIV σε τουλάχιστον 15 ασθενείς του επίτηδες.


Η απίστευτη αυτή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας αφότου η εφημερίδα Blick ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι οι αρχές είχαν λάβει γνώσει επί του θέματος εδώ και πέντε χρόνια.

Όπως λέγεται η πρώτη καταγγελία για τον βελονιστή είχε γίνει το 2005. Άλλα έντυπα αναφέρουν ότι μερικά από τα θύματα μολύνθηκαν από μολυσμένο αίμα.

Ωστόσο ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος του «γιατρού». Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή έως και 10 χρόνια στη φυλακή.
zougla

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!