19 άνθρωποι θύματα τελετουργικών φόνων στην Κένυα

Σοκ προκαλεί η ομολογία Κενυάτη, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε 19 ανθρώπους για να τους πιει το αίμα. Συνελήφθη την πρασμένη εβδομάδα και την Παρασκευή αποκάλυψε στην αστυνομία άλλα πέντε σημεία στο Ναϊρόμπι όπου είχε διαπράξει τα εγκλήματά του

Οι αποκαλύψεις του δράστη, πρώην φρουρού ασφαλείας, επιβεβαιώνονται απο την αστυνομία, αλλά και από κατοίκους των συνοικιών που ερευνώνται. Επίσης, η δράση του ταιριάζει απόλυτα με φακέλους δολοφονιών που δεν είναι διαλευκανθεί.

Ο 32χρονος Φίλιπ Ονιάντσα οδήγησε τους αστυνομικούς σε συνοικία στο νότιο Ναϊρόμπι όπου είχε εγκαταλείψει τα πτώματα δύο γυναικών τις οποίες σκότωσε τον Απρίλιο του 2009.

Ο ίδιος οδήγησε στη συνέχεια τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε θάψει τα πτώματα άλλων δύο γυναικών, στο Νγκονγκ Φόρεστ στα περίχωρα της πόλης και μετά σε βόρειο προάστιο της κενυατικής πρωτεύουσας, όπου είχε δολοφονήσει άλλη μια γυναίκα.

Ο δολοφόνος, που όλοι θεωρούσαν ήσυχο και διακριτικό άνθρωπο, δήλωσε πως δεν είχε βιάσει ποτέ τα θύματά του, αποκλειστικά γυναίκες και παιδιά, αλλά τους έπινε το αίμα, υπακούοντας σε μια μυστηριώδη απόκρυφη τελετή. Επίσης, πρόσθεσε πως σκοπός του ήταν να σκοτώσει εκατό ανθρώπους.

«Δεν μπορώ να πω ότι γνώριζα τα θύματά του, γιατί όταν αισθανόμουν την ανάγκη να πιώ αίμα πήγαινα κατευθείαν στο στόχο μου», είπε ο ίδιος που έχει ομολογήσει μέχρι τώρα εννιά δολοφονίες στο Ναϊρόμπι και δέκα σε άλλες πόλεις της Κένυας.

Η αστυνομία συνέλαβε την Πέμπτη μια δασκάλα που ο δολοφόνος υπέδειξε ως εκείνη που τον μύησε στους τελετουργικούς φόνους.

protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!