Πολλαπλά χτυπήματα του PKK μέσα σε δύο ημέρες

Πολλαπλά χτυπήματα επέφεραν οι μαχητές του PKK στις δυνάμεις του τουρκικού Στρατού μέσα σε δύο μέρες σε διαφορετικά σημεία της Ν. Αν. Τουρκίας.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα το πρωί 11 Τούρκοι στρατιώτες εκ των οποίων ένας σοβαρά τραυματίστηκαν από έκρηξη νάρκης στην επαρχεία Tunceli, κατά τη διάρκεια ενέδρας των μαχητών του PKK.


Η δεύτερη επίθεση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  το βράδυ σε φυλάκιο των κομάντο της τουρκικής στρατοχωροφυλακής καθώς και στο κτίριο στο οποίο κατοικούν οι οικογένειες του μόνιμου προσωπικού του φυλακίου Kanlıgeçit, κοντά στο χωριό Fırıklı της επαρχίας Osmaniye.

Από την επίθεση τραυματίστηκε βαριά η γυναίκα ενός υπολοχαγού. Επισημαίνεται ότι η επαρχία Osmaniye βρίσκεται βόρεια της επαρχίας Hatay όπου μόλις πριν από 10 ημέρες μαχητές του PKK είχαν επιτεθεί σε μονάδα ανεφοδιασμού του τουρκικού Ναυτικού.

Ουσιαστικά η συγκεκριμένη επίθεση ήταν η Τρίτη που πραγματοποιεί το PKK στην συγκεκριμένη επαρχία μέσα σε δύο χρόνια και η τέταρτη στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου της Αλεξανρέττας. Το συγκεκριμένο φυλάκιο βρίσκεται σε απόσταση 40 χλμ από τον Κόλπο της Αλεξανδρέττας πλησίον του αυτοκινητοδρόμου που συνδέει την πόλη Adana με την πόλη Gaziantep.

Τέλος σήμερα η αστυνομία στην πόλη Buca, προάστιο της Σμύρνης συνέλαβε 4 άτομα του PKK, τα οποία σχεδίαζαν να τοποθετήσουν βόμβα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!