Η τρύπα της Αγκάθα

Είναι μια εικόνα εντυπωσιακή. Μια τεραστίων διαστάσεων, 30 μετρά  διάμετρος και 60 μετρά βάθος , τρύπα δημιουργήθηκε στην πόλη της Γουατεμάλας, με το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Aγκάθα  που προκάλεσε τον θάνατο περισσότερων από 123 ανθρώπων. Όπως θα δείτε στη συγκλονιστική εικόνα και το βίντεο  που ακολουθεί, το βάθος είναι τέτοιο που δεν φαίνεται καν ο πυθμένας.

Η τέλεια κυλινδρική τρύπα, που σύμφωνα με τους επιστήμονες προκλήθηκε από την καταιγίδα σε συνδυασμό με την γεωλογία του εδάφους, δημιουργήθηκε τόσο απότομα που κατάπιε ένα ολόκληρο 3όροφο κτήριο σκοτώνοντας τουλάχιστον ένα άτομο.  
esoter
Η θανάσιμη καταιγίδα έφερε καταρρακτώδεις βροχές στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, προκαλώντας θανατηφόρα κατολισθήσεις και πλημμύρες.

Μετεωρολόγοι ανέφεραν ότι  η  Πόλη της Γουατεμάλα είδε 108 χιλιοστά βροχής σε μία μόνο ημέρα!

Η Αγκάθα  έχει σκοτώσει ήδη 150 άτομα στην Κεντρική Αμερική, 123 στη Γουατεμάλα, 17 στην Ονδούρα και τουλάχιστον εννέα στο Ελ Σαλβαδόρ.

-news247


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!