Το θερμόμετρο έδειξε 53,7 βαθμούς Κελσίου!

4.000 χρόνια ιστορία έχει η πόλη όμως είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στα βιβλία της ιστορίας λόγω του... καυτού ρεκόρ

Η πόλη λέγεται Μοχέντζο-Ντάρο και βρίσκεται στο Πακιστάν. Το θερμόμετρο εκτινάχθηκε προχθές στους 53,7 βαθμούς. Τουλάχιστον τέσσερα άτομα πέθαναν από θερμοπληξία ενώ δεκάδες ήταν οι πολίτες που έπεφταν στο δρόμο λιπόθυμοι καθώς η απίστευτη θερμοκρασία σε συνδυασμό με την πολύ υψηλή υγρασία καθώς η πόλη βρίσκεται στις όχθες του Ινδού ποταμού έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο η θερμοκρασία στην Μοχέντζο-Ντάρο μπορεί να συγκριθεί μονάχα με τις εξίσου ακραίες θερμοκρασίες δύο ερημικών περιοχών του πλανήτη.

Στην Ελ Αζίζα της Λιβύης έχει καταγραφεί θερμοκρασία 57,8 βαθμών το 1922, ενώ 56,7 βαθμούς έχει δείξει το θερμόμετρο στην Κοιλάδα του Θανάτου στην Καλιφόρνια πριν έναν αιώνα.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!