Απαράδεκτη η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ λέει ο ΥΠ.ΕΞ. του Ισραηλ

"Απαράδεκτη" χαρακτηρίζει σήμερα ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Αβίγκντορ Λίμπερμαν την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που καταδικάζει το Ισραήλ για την επιδρομή του στο διεθνή στολίσκο με την ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα και σημειώνει ότι αυτή "δεν προωθεί την ειρήνη και τη σταθερότητα στη Μέση Ανατολή".


Ο Λίμπερμαν εξέφρασε εξάλλου τη λύπη του για την "υποκρισία και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της διεθνούς κοινότητας όσον αφορά το Ισραήλ" σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, προστίθεται σε ανακοίνωση του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών.

Ο ισραηλινός υπουργός σημείωσε επίσης στη συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ ότι το Ισραήλ "καταδικάστηκε επειδή πραγματοποίησε μια σαφώς αμυντική ενέργεια" την ώρα που η διεθνής κοινότητα παρέμεινε σιωπηλή καθ'όλη τη διάρκεια του τελευταίου μήνα σχετικά με το "θάνατο 500 ανθρώπων σε διάφορα περιστατικά στην Ταϊλάνδη, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράκ και την Ινδία".

Οι ισραηλινοί στρατιωτικοί που πολέμησαν τους ακτιβιστές σε ένα από τα πλοία του διεθνούς στολίσκου άσκησαν "το θεμελιώδες δικαίωμα" στην αυτοάμυνα εναντίον μιας ομάδας που κρατούσε σιδηρολοστούς, ρόπαλα και μαχαίρια, δήλωσε ακόμη ο Λίμπερμαν.

troktiko


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!