Στους 135 οι νεκροί από την “Άγκαθα”

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις που έχουν προκληθεί από την τροπική καταιγίδα "Αγκαθα" έχουν προκαλέσει το θάνατο 135 ανθρώπων στην Κεντρική Αμερική, όπου περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους από το περασμένο σαββατοκύριακο εξ αιτίας των πλημμυρών.
Στη Γουατεμάλα, που είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τις βροχοπτώσεις, οι αρχές έχουν καταγράψει το θάνατο 109 ανθρώπων από τη Δευτέρα.
Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις περιοχές υψηλού κινδύνου στη Γουατεμάλα. Περισσότεροι από τους μισούς θανάτους έχουν καταγραφεί στην επαρχία Τσιμαλτενάνγκο.
Στην Ονδούρα, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 17 και εννέα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο Ελ Σαλβαντόρ.
Οι αρχές και των τριών χωρών έχουν ανακοινώσει ότι έχουν προκληθεί σοβαρές καταστροφές σε οικίες και έργα υποδομής από τις πλημμύρες. Η "Αγκαθα" είναι η πρώτη τροπική καταιγίδα που πλήττει την περιοχή του Ειρηνικού με την έναρξη της εποχής των κυκλώνων.
Οι σφοδρές βροχοπτώσεις που συνδέονται με την τροπική καταιγίδα έχουν ήδη εκδηλωθεί στο νότιο Μεξικό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!