Στην Γερμανία γίναμε διαφήμιση μπύρας! (Βίντεο)

Μέχρι και σε γερμανικές διαφημίσεις μπύρας πρωταγωνιστεί η... ελληνική οικονομική κρίση. Στην καινούργια διαφήμιση της ζυθοποιίας Paulaner μία παρέα από Έλληνες και Γερμανούς πίνουν μπύρες σε μία μπυραρία του Μονάχου.


Όταν ένας Γερμανός προσφέρεται να πληρώσει τον καινούργιο γύρο, οι Έλληνες φίλοι του τον σταματούν: «αρκετά έχετε πληρώσει εσείς οι Γερμανοί», λένε. «Τώρα είναι η σειρά εμάς των Ελλήνων». Με ένα βροντερό «γεια μας» η παρέα επιβεβαιώνει την ελληνογερμανική φιλία...


«Τι συμβαίνει; Είσαστε πάλι... ματσωμένοι;» ρωτάει ο Γερμανός, απορώντας που βρήκαν οι Έλληνες τα χρήματα!

Και η διαφήμιση κλείνει με το σλόγκαν «Καλά, καλύτερα με Paulaner».

Την είδηση αναφέρει η γερμανική Bild Zeitung, με το φαρμακερό σχόλιο: «Πρώτα αδέκαροι, μετά με δισεκατομμύρια δανεικά και τώρα γίνονται περίγελως ακόμη και στις διαφημίσεις», εννοώντας φυσικά την Ελλάδα και τους Έλληνες...     


-aegeanews.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!