Απέτυχε η BP να σταματήσει τη διαρροή

Η πιο φιλόδοξη προσπάθεια της BP να σταματήσει την τεράστια διαρροή πετρελαίου απέτυχε, γεμίζοντας απόγνωση τους κατοίκους στην περιοχή γύρω στον Κόλπο του Μεξικού. (Video)

Η πολυδιαφημισμένη επιχείρηση top kill δεν κατάφερε να σταματήσει το αργό που εδώ και 40 ημέρες ξεχύνεται στο βυθό με τον Μπαράκ Ομπάμα να μιλά για “εξοργιστική και επώδυνη” εξέλιξη. 

Η καταστροφή της πλατφόρμας Deepwater Horizon της BP προκάλεσε το θάνατο 11 εργατών και την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην ιστορία των ΗΠΑ. 

Η επόμενη απόπειρα της εταιρίας να αντιμετωπίσει την διαρροή θα είναι δύσκολη και θα διαρκέσει επίσης “αρκετές ημέρες”. Τεχνικοί της εταιρίας θα προσπαθήσουν να καλύψουν το σημείο από όπου ρέει το πετρέλαιο με ένα θόλο και να αντλήσουν το αργό σε ένα δεξαμενόπλοιο στην επιφάνεια. Κατόπιν, τεχνικοί θα χειριστούν υποβρύχια ρομπότ που θα κληθούν να κόψουν τον σωλήνα από τον οποίο βγαίνει το καύσιμο, στο πάνω μέρος του “πηγαδιού”. Στην τρίτη φάση, θα τοποθετήσουν έναν ακόμα, μικρότερο θόλο για να εμποδίζουν την διαρροή αργού.newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!