Ο Google Reader δεν υποστηρίζει πλέον παλιούς browsers

Η Google ανακοίνωσε αυτή τη βδομάδα ότι μια από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες της σταματά πλέον να υποστηρίζει browsers που βασίζονται σε παρωχημένη τεχνολογία. Όπως θα περίμενε κανείς, ο Internet Explorer 6κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα των «ανεπιθύμητων» browsers για τον γνωστό feed aggregator. Η Google έχει ήδη τερματίσει την υποστήριξη για IE6 στα Google Docs.

Όπως δήλωσε ο Mihai Parparita της Google, «ο Reader είναι μια εφαρμογή με τεχνολογία αιχμής και προτιμούμε να τον βελτιώνουμε διαρκώς, παρά να φτιάχνουμε προβλήματα σε απαρχαιωμένους browsers«. Εδώ υπάρχει, βέβαια, κι ένα μικρό παράδοξο, καθώς ένας από τους «απαρχαιωμένους» browsers που δεν υποστηρίζονται πλέον είναι κι ο ίδιος ο Chrome της Google στην έκδοση 3.0!

Ο Google Chrome 3.0 έκανε το ντεμπούτο το στην αγορά το Σεπτέμβριο του 2009, δηλαδή μόλις οκτώ μήνες πριν. Ωστόσο, η ταχύτατη ανάπτυξή του είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει κιόλας στην έκδοση 5 και η Google έκρινε ότι η έκδοση 3 είναι πλέον πολύ παλαιά για να υποστηρίζεται.

Κι αν οι εκδόσεις του Chrome έχουν μικρό προσδόκιμο ζωής, δε συμβαίνει το ίδιο και με τον Internet Explorer. Ο IE6 που μόλις μπήκε στη μαύρη λίστα του Reader παρουσιάστηκε το 2001 και αυτή τη στιγμή αποτελεί κόκκινο πανί για χιλιάδες developers που χρησιμοποιούν σύγχρονα web standards.

Οι υπόλοιποι browsers που δεν υποστηρίζονται πλέον από τον Google Reader είναι οι Firefox 1.0 και 2.0 και Safari 2.0 και 3.0

pc magazine


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!