Η δίαιτα των ζωντανών σκουληκιών!!

Η αηδιαστική αυτή μέθοδος αδυνατίσματος μας έρχεται από το Χονγκ Κονγκ, όπου τους τελευταίους μήνες όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν ζωντανά σκουλήκια στα πλαίσια μεθόδου αδυνατίσματος!!

Τα σκουλήκια τα προμηθεύονται κυρίως μέσω internet από ιστοσελίδες οι οποίες πωλούν  προϊόντα με ζωντανά σκουλήκια στα συστατικά τους, ως ιδανικό τρόπο απώλειας βάρους.

Πρόκειται για τους γιγαντιαίους εντεροσκώληκες Ascaris (στη φωτογραφία), οι οποίοι συνεχίζουν να μεγαλώνουν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό, - μπορεί να φθάσουν μέχρι 40 εκατοστά μήκος- και αφού εγκατασταθούν στο έντερο να αρχίσουν να γεννούν μέχρι και 200.000 αυγά την ημέρα!!!

Το τμήμα Δημόσιας Υγείας του Χονγκ Κόνγκ κάνει έκκληση να σταματήσει άμεσα η επικίνδυνη αυτή "μόδα" αφού όπως ανακοίνωσε 
"η μόλυνση από το παράσιτο μπορεί να αποβεί μοιραία και να προκληθούν σοβαρές επιπλοκές, όπως απόφραξη του εντέρου, μπορεί να εμφανιστεί και δυσλειτουργία στο πάγκρεας, ενώ τα σκουλήκια έχουν τη δυνατότητα να εισβάλουν και σε άλλα ζωτικά όργανα, όπως οι πνεύμονες".

pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!