ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 960 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

«Ο επιμένων νικά» φαίνεται να είναι το σύνθημα της Nοτιοκορεάτισσας που πέρασε από εξετάσεις 960 φορές προκειμένου να αποκτήσει το πολυπόθητο δίπλωμα οδήγησης και να αγοράσει το δικό της αυτοκίνητο…

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πρακτορείου ειδήσεων Yonhap, η Τσα Σασούν (Cha Sa-soon) μόνο τον τελευταίο μήνα δοκίμασε να περάσει το πρακτικό τεστ οδήγησης 10 φορές.

Οι υποψήφιοι οδηγοί της Νότιας Κορέας υποχρεούνται να περάσουν πρώτα από γραπτές εξετάσεις, τις οποίες η 69χρονη έδινε καθημερινά από το 2005, πριν την επιτυχία της πέρυσι. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι κυρία Σασούν ήθελε να αγοράσει το δικό της αυτοκίνητο, από δεύτερο χέρι για να επισκέπτεται τον γιο και την κόρη της, ενώ παράλληλα θα το χρησιμοποιεί στο εμπόριο λαχανικών στο οποίο επιδίδεται. Μέχρι στιγμής οι απόπειρες διασταύρωσης της είδησης από τα διεθνή πρακτορεία δεν απέδωσαν καρπούς, καθώς ούτε η ίδια, ούτε κάποιος εκπρόσωπος του τοπικού υπουργείου μεταφορών απάντησε στο τηλέφωνο.

Πηγή: http://endiaferonta.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!