Έρχονται και οι εύκαμπτες οθόνες, χάρη στη νανοτεχνολογία

Χαμηλού κόστους εύκαμπτες οθόνες, εύκαμπτα φωτοβολταϊκά συστήματα, βιοδιαγνωστικές συσκευές μιας χρήσης και εξελιγμένα συστήματα αναγνώρισης, είναι μόνο μερικά παραδείγματα των εφαρμογών των οργανικών ηλεκτρονικών που βασίζονται στα νέα οργανικά ημιαγωγικά - αγώγιμα υλικά και τις διαδικασίες ανάπτυξης μεγάλης κλίμακας.


Τα νέα αυτά πεδία εφαρμογών που αναμένεται να βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα και να αλλάξουν τους τρόπους επικοινωνίας, ενημέρωσης, εκπαίδευσης, παραγωγής ενέργειας και φωτισμού δημιουργούνται χάρη στην τεχνολογία των οργανικών ηλεκτρονικών που αποτελεί ένα νέο τομέα της νανοτεχνολογίας.

«Η έρευνα γύρω από τη νανοτεχνολογία και τη νανοϊατρική μπορεί να αξιοποιηθεί, ώστε να μεταφερθεί προς την κοινωνία. Τα αποτελέσματα της έρευνας, ο πραγματικός πλούτος μέσα από την επιστήμη και την τεχνολογία, που δημιουργεί το ίδρυμά μας, πράγματι μπορεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης για την κεντρική Μακεδονία», τόνισε την Πέμπτη στη συνέντευξη Τύπου ο καθηγητής του Τμήματος Φυσικής ΑΠΘ Στέργιος Λογοθετίδης με αφορμή τη διεξαγωγή δύο διεθνών συνεδρίων και ενός θερινού σχολείου, που θα πραγματοποιηθούν από τις 5 έως τις 17 Ιουλίου στη Χαλκιδική με στόχο την παρουσίαση πολιτικών έρευνας στην Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία, καθώς και συναντήσεων μελών έργων χρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

agelioforos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!