Τρελή άνοδος του τουρισμού σε Tουρκια και Aιγυπτο!!

Εκεί που είχαν τους μισούς τουρίστες από μας (πριν από 5 χρόνια) τώρα έχουν τους τριπλάσιους, λόγω ευρώ! Εντυπωσιακή αύξηση της τουριστικής κίνησης διαπιστώνεται τα τελευταία χρόνια σε Τουρκία και Αίγυπτο, τη στιγμή που εμείς κυνηγάμε τους τουρίστες με το τουφέκι!
Αυτό συμβαίνει γιατί τα τοπικά νομίσματα έχουν χαμηλές ισοτιμίες έναντι του ευρώ, με αποτέλεσμα οι προορισμοί αυτοί να είναι πάμφθηνοι για τους Ευρωπαίους. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το Πάσχα κάποιοι Έλληνες που διέμειναν σε ξενοδοχείο 5* στην κεντρική πλατεία της Κωνσταντινούπολης, πλήρωσαν 140 ευρώ για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό! Δηλαδή οι χώρες που είναι εκτός ευρώ ευημερούν στον τουριστικό τομέα κι εμείς που είμαστε στο ευρώ δεινοπαθούμε! Οι παράγοντες του χώρου στην Ελλάδα τονίζουν ότι τα τελευταία 5 χρόνια η Τουρκία και η Αίγυπτος έχουν τριπλασιάσει τον τουρισμό τους σε σχέση με τη χώρα μας, τη στιγμή που οι χώρες αυτές το 2004-05 είχαν τον μισό τουρισμό από εμάς!
Για να προσελκύσει μάλιστα περισσότερους τουρίστες, η Τουρκία έχει αναπτύξει τόσο τις υποδομές όσο και τη βιομηχανία που υποστηρίζουν τον τουρισμό. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης έχουν πετσέτες και κουβέρτες από τουρκικά εργοστάσια!
Εκτός των Ευρωπαίων πάντως, τις χώρες αυτές τις προτιμούν πλέον και Αμερικανοί, κάτι που σημαίνει ότι θα αυξήσουν κι άλλο τον τουρισμό τους, καθώς η αμερικανική αγορά τουριστών είναι τεράστια...

-Βήμα της Κω

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!