Της κατεδάφισαν το σπίτι κατά ... λάθος!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!Τι μπορείς να πεις σε αυτή τη γυναίκα που κατεδάφισαν το σπίτι της από ένα λάθος. Η 69χρονη Francis Howard είδε το σπίτι της οικογένειας της ερείπιο μετά από ένα μπέρδεμα, αφού οι μπουλντόζες έπρεπε να γκρεμίσουν το διπλανό σπίτι και όχι το δικό της.


Η 69χρονη γυναίκα είπε στην εφημερίδα Denton Record-Chronicle: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που έγινε στο πατρικό μου σπίτι» και πως η οικογένειά της έμενε σε αυτό το σπίτι για... 47 ολόκληρα χρόνια.

Ο γείτονας της είχε ένα επικίνδυνο σπίτι και οι αρχές τον είχαν προειδοποιήσει οτι θα το το κατεδαφίσουν αν δεν το φτιάξει. Εκείνο το σπίτι έπρεπε να κατεδαφίσουν και όχι της Francis που τώρα μένει με το γιο της στο Φρίσκο και δε ξέρει τι να κάνει.

Το κύριο μέρος του σπιτιού γκρεμίστηκε στις 21 Απριλίου. Στοιχεία από τα αρχεία της πόλης δείχνουν πως το σπίτι που υποτίθετο να γκρεμιστεί είχε διαταχτεί τον Ιανουάριο να επισκευαστεί ή να γκρεμιστεί λόγω κακής χρήσης του γκαζόν, των πολλών σκουπιδιών και αποτυχίας σωστής συντήρησης του.
clopypaste.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!