Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας έβλεπε πορνοσιτε...

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ...Ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο φαίνεται πως παρακολουθούσε συχνά - πυκνά ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, που «καρφώθηκε» από τον... ίδιο του τον εαυτό μέσω του Twitter!


Ένα διαλλειματάκι κι από τα βάρη της διακυβέρνησης μάλλον ήθελε να κάνει ο Κέβιν Ραντ, που τώρα τρέχει και δεν φτάνει μπας και καταφέρει να περισώσει τίποτα από την τιμή και την υπόληψή του.

Ο μόνος που έχει δει «πιπεράτα» σκηνικά δεν είναι, αλλά να το βγάζει φόρα - παρτίδα κοτζάμ πρωθυπουργός πρώτη φορά συμβαίνει. Οι «αταξίες» του κ. Ραντ έγιναν γνωστές μέσω του λογαριασμού του στο... Twitter, όπου ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας έχει περίπου 200.000 φίλους.

Μεταξύ άλλων, είχε επισκεφθεί ένα πορνό blog, ένα online κατάστημα με ερωτικά βοηθήματα, ιστοσελίδες διαφόρων πορνοστάρ και μία κυρία με πλούσια τα ελέη (βλέπε στήθος). Κάγκελο έμειναν η σύζυγος, οι ψηφοφόροι και οι πολίτες με την αποκάλυψη..

Ο εκπρόσωπος του κ. Ραντ πάντως επέρριψε τις ευθύνες στην... καταραμένη τεχνολογία, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός δεν επισκέφθηκε αυτές τις ιστοσελίδες, αλλά οι αυτόματες ρυθμίσεις του Twitter έκαναν τον λογαριασμό του να «ακολουθεί» όσους τον «ακολουθούσαν». απo TreloKouneli

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!