Το πολεμικό πλοίο των οργίων

Το Αυστραλιανό πλοίο "THE HMAS Success" θα μπορούσε κάλλιστα να φέρει το τίτλο του πολεμικού πλοίου των οργίων αφού εμπλέκεται σε νέο σεξουαλικό σκάνδαλο. Μια γυναίκα ναυτικός, μέλος πληρώματος του πλοίου,  σε μια τυπική έξοδο και ενώ το πλοίο είχε δέσει στο λιμάνι της Σιγκαπούρης ήπιε λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να αρχίσει να αγγίζει και να προκαλεί σεξουαλικά τους...

συναδέλφους της.

Μάλιστα ένας συνάδελφός της ενοχλήθηκε τόσο από τη συμπεριφορά της γυναίκας που κατήγγειλε το γεγονός στις αρχές με αποτέλεσμα τη διεξαγωγή έρευνας για το συμβάν.Το πλοίο Success -όνομα και πράγμα- βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο των αρχών και εξετάζεται κατά πόσο αληθεύουν οι φημολογίες που το φέρουν να εμπλέκεται με σεξουαλικά όργια και χρήση παράνομων ουσιών.Όπως λένε οι πληροφορίες οι ναύτες συχνά πυκνά τα έτσουζαν όταν το πλοίο έπιανε λιμάνι κα οργίαζαν επιδιδόμενοι ακόμα και σε σεξ σε δημόσιους χώρους.
www.enimerwsi.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!