Επικίνδυνα παιχνίδια στα Βαλκάνια

Επικίνδυνα και εξόχως σκοτεινά παιχνίδια φαίνεται ότι ακόμα και τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη στην πολύπαθη γειτονιά μας στα Βαλκάνια. Οι Σκοπιανοί αναφέρουν ότι ανακάλυψαν μεγάλη αποθήκη οπλισμού στα σύνορα με το Κόσοβο.

Την αποθήκη φέρεται ότι φρουρούσαν ένοπλοι άνδρες, οι οποίοι αντάλλαξαν πυρά με τις αστυνομικές δυνάμεις της FYROM κατά τη διάρκεια της επιχείρησης. Ο εκπρόσωπος της Σκοπιανής αστυνομίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δήλωσε ότι βρέθηκαν αυτόματα όπλα, πολυβόλα, όλμοι, πυρομαχικά και εκρηκτικά, για τα οποία είπε ότι χρησιμοποιούνται σε «τρομοκρατικές ενέργειες». Σύμφωνα με τον ίδιο ένας από τους ένοπλους φρουρούς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής των πυρών, αλλά κατάφερε και διέφυγε με τους υπόλοιπους στο Κόσοβο.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!