Το Ελαστικό Νερό: Η νέα τεχνολοία για να σωθεί το περιβάλλον

Αν σας ζητήσουμε να μαντέψετε σε ποια χώρα οι επιστήμονες προσπαθούν να δημιουργήσουν ελαστικό νερό, ποια είναι η πρώτη απάντηση που σας έρχεται στο μυαλό; Μα φυσικά η Ιαπωνία! Μια ομάδα ερευνητών στη χώρα της διαρκούς παράκρουσης κατάφεραν να δημιουργήσουν μια νέα ύλη, η...
οποία είναι ουσιαστικά νερό με συγκεκριμένο σχήμα.
Το νέο υλικό αποτελείται κατά 95% από νερό, στο οποίο έχει προστεθεί ελάχιστος πηλός και μια οργανική ουσία αγνώστων στοιχείων. Έτσι, δημιουργήθηκε ένας ζελές, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί αρχικά στην ιατρική και συγκεκριμένα στη συγκόλληση ιστών.
Το επόμενο βήμα είναι να αξιοποιηθεί στην κατασκευή πλαστικών. Το πλεονέκτημα σε σχέση με τα υπάρχοντα πλαστικά είναι το νέο υλικό δεν επιβαρύνει καθόλου το περιβάλλον. Δεν είναι και μικρό πράγμα, αν αναλογιστεί κανείς τους τόνους πλαστικών που βλάπτουν το περιβάλλον κάθε μέρα.  
από: antidimos

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!