Δεν τους παίρνουν στην αστυνομία επειδή... την έχουν πολύ μεγάλη!!

Το... μέγεθος μετρά τελικά και στην εργασία, τουλάχιστον στην Παπούα - Νέα Γουινέα της Ινδονησίας, όπου η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι άνδρες που έχουν κάνει επιμήκυνση πέους, δεν μπορούν να ενταχθούν στο Σώμα. Ο διοικητής της αστυνομίας Μπέκτο Σουπράπτο μάλιστα διευκρίνισε ότι ο υποψήφιος αστυνομικός θα ερωτάται αν το μόριο του έχει υποστεί μία τέτοια αλλαγή.

"Αν έχει κάνει θα θεωρείται ακατάλληλος να ενταχθεί στην αστυνομία και στο στρατό" δήλωσε. Ο λόγος είναι - όπως εξηγεί εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με το Reuters - ότι παρουσιάστηκαν "εμπόδια στην εκπαίδευση" με ανθρώπους που είχαν κάνει τέτοιες επεμβάσεις. Σημειώνεται τώρα ότι κατά πάσα πιθανότητα οι άνδρες της Παπούα - Νέας Γουινέας, δεν έχουν πρόβλημα μεγέθους, αλλά το μεγάλο μέγεθος του μορίου είναι μέρος της κουλτούρας τους. Για παράδειγμα μέλη παραδοσιακών φυλών Παπούα φορούν ειδικά καλύμματα ώστε το πέος να δείχνει μεγαλύτερο, ενώ οι άνδρες χρησιμοποιούν επίσης μία παραδοσιακή μέθοδο για να πετύχουν τη "μεγέθυνση". Για την ακρίβεια τυλίγουν το πέος τους με φύλλα του φυτού γκατάλ - γκατάλ, με αποτέλεσμα το μόριό τους να "φουσκώνει", "σαν να έχει τσιμπηθεί από μέλισσα" όπως αναφέρει σεξολόγος που μιλά στην τοπική εφημερίδα Jakarta Globe.
-blogotsarka


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!