Παρουσιάστηκε το χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων στις ΗΠΑ

Το νέο αυτό χαρτονόμισμα τονίζεται πως θα είναι δύσκολο να πλαστογραφηθεί, καθώς θα έχει μια νέα μπλε ταινία ασφαλείας τριών διαστάσεων στο μπροστινό μέρος. Αυτή η ταινία θα "κόβει" το χαρτονόμισμα από πάνω προς τα κάτω, θα έχει εικόνες από καμπάνες και τον αριθμό 100.


"Αυτό το χαρτονόμισμα ενσωματώνει την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία για να διασφαλίσουμε ότι θα βρεθούμε ένα βήμα μπροστά από τους παραχαράκτες", ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ.
Όσον αφορά τη σχεδίαση του χαρτονομίσματος, στην αριστερή του πλευρά απεικονίζεται ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, ενώ στη δεξιά πλευρά υπάρχει το υδατογράφημα, μία πένα, ένα μελανοδοχείο και η αρχή της. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!