Σαν σήμερα πέθανε ο Αϊνστάιν

Σαν σήμερα, πριν 55 χρόνια, στις 18 Απριλίου 1955, απεβίωσε ο μεγαλύτερος φυσικός του 20ου αιώνα, ο Albert Einstein. Ο Αϊνστάιν πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια σε ηλικία 76 ετών στο Νοσοκομείο του Princeton. Ο παθολόγος του νοσοκομείου αφαίρεσε τον εγκέφαλό του για να συντηρηθεί και να μελετηθεί, με την ελπίδα ότι οι επιστήμονες θα μπορούσαν να καταλάβουν στο μέλλον, γιατί ήταν τόσο έξυπνος.Η τέφρα του σκορπιστηκε στην αυλή του πανεπιστημίου του Princeton, στο οποίο ήταν καθηγητής από το 1933.

Με την ευκαιρία αυτή το περιοδικό LIFE δημοσιεύει φωτογραφίες που πήρε την ημέρα της κηδείας.

Οι φωτογραφίες αρχικά δεν δημοσιεύτηκαν μετά από απαίτηση του γιου του Αϊνστάιν, Hans Albert Einstein, αλλά σήμερα μετά και το θάνατο και του τελευταίου απογόνου του μεγάλου φυσικού το 2008, δεν υπάρχει λόγος να παραμείνουν αδημοσίευτες.

-www.tvkosmos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!