«Διαφήμιζε και πούλαγε σαπούνι από θύματα του Ολοκαυτώματος»

Καναδός παντοπώλης, διαφήμιζε πως το σαπούνι προς πώληση που είχε στην μπουτίκ του, ήταν φτιαγμένο από θύματα του Ολοκαυτώματος.Ολοι γνωρίζουμε πως οι Ναζί, έφτιαχναν σαπούνι από ανθρώπους που είχαν συλλάβει και φυλακίσει στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως.Ο τυπάκος αυτός στον Καναδά, που είναι και ισραηλίτης, διετείνετο πως είχε 'ανθρώπινο' σαπούνι και το είχε μάλιστα κοστολογίσει προς 300$ το κομμάτι. Στο σαπούνι υπήρχε και η σβάστικα!

 

Επενέβησαν Ισραηλιτικές οργανώσεις και η αστυνομία του Μόντρεαλ, και γίνονται τώρα εργαστηριακές αναλύσεις γιά να αποφανθούν αν όντως τα σαπούνια που πούλαγε ο παντοπώλης ήταν από θύματα του ολοκαυτώματος.
Πάντως, ειδικοί που έχουν ασχοληθεί με την ιστορία του Ολοκαυτώματος λένε πως δεν είναι δυνατόν αυτά τα σαπούνια που πουλάει ο εν λόγω να είναι από τα θύματα των Ναζί.
Γιά την ιστορία, ο παντοπώλης λέει πως τα σαπούνια του τα πούλησε πρώην ' αντιστασιακός'
Την είδηση μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Belga

 

troktiko.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!