Οι εξωγήινοι... ζουν ανάμεσά μας!

Οι εξωγήινοι υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας, μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει το 20% του πληθυσμού, σύμφωνα με παγκόσμια δημοσκόπηση. Η έρευνα του Reuters Ipsos πραγματοποιήθηκε σε 23.000 ενήλικες από 22 χώρες.


Έδειξε ότι περισσότεροι από το 40% των ανθρώπων που ζουν σε Ινδία και Κίνα πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και είναι μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους.

Αντίθετα, οι πιο δύσπιστοι ήταν οι Βέλγοι, Σουηδοί και Ολλανδοί με ποσοστό 8%.

Ωστόσο, η πλειοψηφία των ανθρώπων που ρωτήθηκαν, συγκεκριμένα το 80%, δεν πιστεύει στους εξωγήινους.

"Φαίνεται ότι υπάρχει μια σχετική συσχέτιση μεταξύ των πιο πυκνοκατοικημένων χωρών που εκτιμούν ότι υπάρχουν εξωγήινοι ανάμεσά μας σε σύγκριση με τις χώρες με μικρότερο πληθυσμό", δήλωσε ο Τζον Ράιτ, αντιπρόεδρος της Ipsos.

"Ίσως απλά σε μία λιγότερο πυκνοκατοικημένη χώρα είναι πιο πιθανό να γνωρίζεις το γείτονα σου καλύτερα", πρόσθεσε ο ίδιος.

Περισσότερο οι άνδρες παρά οι γυναίκες (22% έναντι 17%) πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι στη γη. Οι περισσότεροι από τους πεπεισμένους είναι κάτω των 35 ετών και προέρχονται από όλες τις οικονομικές τάξεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!