Ρεκόρ δεκαετιών στο sex πέτυχαν οι σημερινές γυναίκες!!!

Οι νέες γυναίκες σήμερα αποδεικνύονται σχεδόν τρεις φορές πιο σεξουαλικά ενεργές σε σύγκριση με τη γενιά των γιαγιάδων τους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής απελευθέρωσης των 60's, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης που δημοσιεύθηκαν στο Reuters.Η μελέτη διαπίστωσε ότι κατά την περίοδο 2000 έως 2009 οι γυναίκες είχαν κατά μέσο όρο 5,65 διαφορετικές σεξουαλικές επαφές με διαφορετικούς συντρόφους, πριν κλείσουν το 24ο έτος της ηλικίας τους.Σχεδόν μια στις 10 γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα δήλωσαν ότι...

είχαν περισσότερους από 10 διαφορετικούς σεξουαλικούς παρτενέρ.
Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60 οι γυναίκες ανάλογης ηλικίας είχαν κατά μέσο όρο 1,67 διαφορετικούς σεξουαλικούς συντρόφους, ενώ στα 70'ς ο μέσος όρος ανέβηκε στους 3,72.

Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία ICM για λογαριασμό της Lloyds Pharmacy, στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 3.000 γυναίκες σε όλη τη Βρετανία.
Όμως τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι αν και η σεξουαλική ζωή των γυναικών είναι πλέον πολύ πιο έντονη, η σεξουαλική υγεία δεν έχει βελτιωθεί. Τα στατιστικά στοιχεία της Cancer Research UK δείχνουν ότι τα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας σε γυναίκες κάτω των 25 ετών δεν έχουν μειωθεί, παρά τη βελτίωση των ιατρικών διαγνώσεων.
Αν και τα ποσοστά εμφάνισης του συγκεκριμένου καρκίνου σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας έχουν μειωθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία, το ποσοστό εμφάνισης του σε γυναίκες ηλικίας κάτω των
25 δεν ακολούθησε την ίδια πτωτική τάση και ενδεχομένως η αύξηση του αριθμού των σεξουαλικών συντρόφων θα μπορούσε να ευθύνεται ως προς αυτό το γεγονός, σύμφωνα με τη Lloyds Pharmacy.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!