Συνέλαβαν 12χρονη επειδή μουντζούρωσε το θρανίο της

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Νέας Υόρκης σε μία 12χρονη μαθήτρια, επειδή... μουντζούρωσε το θρανίο της. Το περιστατικό σημειώθηκε τον Φεβρουάριο στο Junior High School 190, της συνοικίας Κουίνς. Σύμφωνα με τη μητέρα της μαθήτριας, το κοριτσάκι έγραψε "αγαπώ τις φίλες μου Άμπι και Φέιθ", με πράσινο μελάνι που ήταν πολύ εύκολο να καθαριστεί, όταν κάποιος δάσκαλος της όρμησε και την έσυρε στο γραφείο του γυμνασιάρχη.

Αμέσως, κλήθηκε η αστυνομία και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και συνέλαβαν την 12χρονη, η οποία παρέμεινε δεμένη με χειροπέδες σε ένα στύλο του αστυνομικού τμήματος.

Οι δικηγόροι της μαθήτριας υποστηρίζουν ότι η αστυνομία χρησιμοποίησε υπέρμετρη βία και παραβίασε τα δικαιώματά της, ενώ υπέβαλαν μήνυση εναντίον της αστυνομίας και του πολιτειακού υπουργείου Παιδείας, ζητώντας αποζημίωση ενός εκατ. δολαρίων.

Ο δήμος της Νέας Υόρκης αρνήθηκε να προβεί σε σχόλια για το περιστατικό, ωστόσο, είχαν παραδεχθεί σε δηλώσεις τους ότι η σύλληψη ήταν εσφαλμένη.

enet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!