Θέλεις ένα διάλλειμα; Αυτο θέλουν και τα τροπικά δάσοι!!!

  Η Nestlé, εταιρία που παράγει το KitKat, χρησιμοποιεί φοινικέλαιο από εταιρείες που καταστρέφουν τα τροπικά δάση της Ινδονησίας, απειλούν την πρόσβαση των ντόπιων στα προς το ζην και φέρνουν τους ουραγκοτάγκους στο χείλος της εξαφάνισης.

Όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ροκανίζουμε τα πολύτιμα δάση της Ινδονησίας. Ζητάμε από τη Nestlé να αφήσει ήσυχα τα τροπικά δάση, τις τοπικές κοινωνίες και τους ουραγκοτάγκους της Ινδονησίας και να σταματήσει να αγοράζει φοινικέλαιο σε κατεστραμμένα δάση.

Το φοινικέλαιο που αγοράζετε για την παραγωγή προϊόντων σας, όπως το KitKat, είναι συχνά προϊόν καταστροφής δασικών εκτάσεων. Αυτή η καταστροφή επιταχύνει τις κλιματικές αλλαγές και καταστρέφει το τελευταίο καταφύγιο των απειλούμενων με εξαφάνιση ουραγκοτάγκων.

Παρά την αναστολή των συμβολαίων της NESTLE με την Sinar Mas, εξακολουθεί να εμπλέκετε στην καταστροφή των πολύτιμων δασών της Ινδονησίας εξαιτίας της χρήσης φοινικέλαιου της Sinar Mas μέσω προμήθειας από ενδιάμεσους προμηθευτές, όπως η Cargill.

Η Sinar Mas εξακολουθεί να καταστρέφει δάση για την καλλιέργεια φοίνικα, παρά την αρνητική επίδραση στους ανθρώπους και τα οικοσυστήματα που εξαρτώνται από αυτά τα δάση για την επιβίωσή τους, αλλά και το γεγονός πως έτσι επιταχύνονται οι κλιματικές αλλαγές.

Χρησιμοποιεί πάνω από 320.000 τόνους φοινικέλαιου κάθε χρόνο σε ποικιλία γνωστών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του KitKat. Μέσα στα τελευταία τρία χρόνια, η ποσότητα φοινικέλαιου που χρησιμοποιεί έχει σχεδόν διπλασιαστεί, σύμφωνα με στοιχεία της Nestle.

Ως η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής τροφίμων και ροφημάτων στον κόσμο, η Nestlé θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την επιρροή της ώστε να επιμείνει σε θετικές αλλαγές στην αλυσίδα παραγωγής οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν πραγματικό όφελος για τα δάση της Ινδονησίας.

Άλλες μεγάλες εταιρείες, όπως η Kraft και η Unilever, κινούνται προς την κατεύθυνση αποκλεισμού όλων των προϊόντων της Sinar Mas από την αλυσίδα παραγωγής τους και ζητούν προστασία για της ελώδεις εκτάσεις και το τέλος της καταστροφής των δασών. Η Nestlé πρέπει να κάνει το ίδιο και να διεκδικήσει από την Gargill και άλλους προμηθευτές να σταματήσουν να αγοράζουν από τη Sinar Mas.

  Μόνη λύση ειναι να σταματήσει η Nestle να αποποιείτε  των ευθυνών της σε αυτό το θέμα και αμέσως να σταματήσει να αγοράζει το φοινικέλαιο της Sinar Mas από τρίτους και να δεσμευτεί και να εργαστεί  μαζί με τη βιομηχανία φοινικέλαιου και την κυβέρνηση της Ινδονησίας για την προστασία των δασών και των ελωδών εκτάσεων της χώρας και τον τερματισμό της καταστροφής τους.

Πάνω από 150.000 μηνύματα διεθνώς έχουν σταλεί στον γενικό διευθυντή της Nestlé, Paul Bulcke. Στείλε κι εσύ το δικό σου ~   http://www.greenpeace.org/greece/news/kitkat-cyberaction

Τα δάση και οι ουραγκοτάγκοι θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα!
http://www.greenpeace.org/kitkat

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!