Η Ε.Ε. κινδυνεύει με απομόνωση

Η Ευρωπαϊκή Ενωση υψώνει ένα τείχος προστατευτισμού ανάμεσα στις χώρες-μέλη της και τη διεθνή επενδυτική κοινότητα, το οποίο κινδυνεύει να της προκαλέσει σημαντικά προβλήματα, όπως επισημαίνουν οι κορυφαίοι θεσμικοί επενδυτές στον πλανήτη.

Στην προειδοποίηση αυτή προχώρησε η International Limited Partners Asso-ciation (ILPA), μια διεθνής ένωση που εκπροσωπεί 220 από τους μεγαλύτερους επενδυτές στον κόσμο, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη συγκυρία όπου η Ε.Ε. και οι χώρες-μέλη της καλούνται να υιοθετήσουν νέους κανονισμούς για την ρύθμιση και εποπτεία των αγορών. Οι επενδυτές που έχουν την έδρα τους σε χώρες της Ε.Ε. κινδυνεύουν να απομονωθούν και να μην είναι σε θέση να πραγματοποιούν επενδύσεις εκτός του μπλοκ των «27», όπως επισημαίνει η ILPA, οι επενδύσεις των μελών της οποίας μέσω private equity υπερβαίνουν το 1 τρισ. δολάρια παγκοσμίως.


Πηγή:http://www.imerisia.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!