Κύπρος: Βρέθηκε η σορός του Τ. Παπαδόπουλου

Σημαντική εξέλιξη αποτέλεσε η ανεύρεση της σορού του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου. Προηγήθηκε τηλεφώνημα στην αστυνομία, όπου και υπήρξε η πληροφορία ότι η σορός βρίσκεται στο νέο κοιμητήριο στην περιοχή Τσερίου, λίγο έξω από τη Λευκωσία. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις, όπως δήλωσε η αστυνομία, ότι η σορός ανήκει στον Τ. Παπαδόπουλο, αλλά...

το πρωί της Τρίτης θα γίνουν εξετάσεις DNA, ώστε να υπάρξει πλήρης βεβαιότητα. Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Δεκεμβρίου του 2009, περίπου ένα χρόνο μετά το θανάτου του Τ. Παπαδόπουλου, άγνωστοι σύλησαν τον τάφο του και έκλεψαν τη σορό του.

Η αστυνομία είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά για το περιστατικό, από αστυνομικό, μέλος της φρουράς του τέως προέδρου της Κύπρου που είχε πάει στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι.

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν πρόεδρος της Κύπρου από το 2003 έως το 2008.

Πηγή: ΝΕΤ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!