Στα χέρια καραμπινιέρηδων για γκράφιτι 4 Έλληνες στο Μιλάνο

Τέσσερις Έλληνες ηλικίας 22 έως 25 χρόνων, τα ονόματα των οποίων δεν ανακοινώθηκαν, συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω στο Μιλάνο την ώρα που σχεδίαζαν «γκράφιτι» στα βαγόνια του μετρό, ύστερα από καταγγελία που έγινε από υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης.


Οι νεαροί είχαν μαζί τους δύο ψηφιακές κάμερες και μια φωτογραφική μηχανή, με τις οποίες απαθανάτιζαν τη δράση τους.

Σύμφωνα με τις ιταλικές Αρχές, οι Έλληνες φανατικοί των «γκράφιτι», λέρωσαν τουλάχιστον τρία βαγόνια, χρησιμοποιώντας 54 μπουκαλάκια σπρέϊ.

Οι δύο 24χρονοι, ο 22χρονος και ο 25χρονος κατηγορούνται κατ΄ αρχήν για πρόκληση ζημίας, αλλά όπως προβλέπει και το σχετικό πρόστιμο του δήμου Μιλάνου γι αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει, εκτός των άλλων, να καταβάλουν και 500 ευρώ έκαστος.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, οι τέσσερις συλληφθέντες σκόπευαν να επιστρέψουν την ίδια μέρα στην Ελλάδα και να «ανεβάσουν» στο YouTube, τις εικόνες που τράβηξαν στο εσωτερικό του σταθμού Ματσιακίνι του Μιλάνου.

"Ο δήμος της ιταλικής συμπρωτεύουσας", σημειώνει η δημόσια τηλεόραση RAI, "τα τελευταία τρία χρόνια έχει δαπανήσει 26 εκ. ευρώ στην επιχείρηση καθαρισμού της πόλης από τα γράφιτι και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στο όλο θέμα".

Πηγή: www.athina984.gr & www.tvkosmos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!