Μετά τον Απρίλιο η άφιξη του iPad στην Ελλάδα

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει το iPad στην αμερικανική αγορά στις 3 Απριλίου, λίγο αργότερα από ό,τι προγραμματιζόταν αρχικά, ωστόσο δεν διευκρίνισε πότε θα φτάσει ο πολυσυζητημένος υπολογιστής ταμπλέτα σε μικρότερες αγορές όπως η Ελλάδα. Μετά το αμερικανικό ντεμπούτο, αλλά πριν από τα τέλη Απριλίου, η ταμπλέτα θα εμφανιστεί στα καταστήματα οκτώ ακόμα αγορών -Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Βρετανία.

Στις υπόλοιπες χώρες το iPad θα φτάσει «αργότερα φέτος» περιορίστηκε να δηλώσει η αμερικανική εταιρεία.

Δεν διευκρίνισε τους λόγους που οδήγησαν στην ολιγοήμερη αναβολή, σύμφωνα όμως με τον αναλυτή Πίτερ Μίσεκ που σχολίασε το θέμα στο Reuters, η καθυστέρηση ίσως οφείλεται σε «αδιευκρίνιστο πρόβλημα» της ταϊβανέζικης Hon Hai Precision, η οποία προμηθεύει την Apple με εξαρτήματα.

Τo iPad, μια συσκευή με οθόνη αφής που συνδέεται στο Διαδίκτυο, παίζει ταινίες και μουσική και διαβάζει ηλεκτρονικά βιβλία, θεωρείται το πλέον αναμενόμενο προϊόν τεχνολογίας από την παρουσίαση του iPhone το 2007.

Τα πρώτα iPad που θα φτάσουν στην αγορά είναι τα μοντέλα που συνδέονται μόνο σε δίκτυα Wi-Fi και κοστίζουν από 499 έως 699 δολάρια ανάλογα με τη χωρητικότητα της μνήμης flash.

Τα μοντέλα που υποστηρίζουν δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 3G, και κοστίζουν έως και 829 δολάρια, θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ αργότερα τον Απρίλιο.

Από τις 12 Μαρτίου, οι Αμερικανοί καταναλωτές θα μπορούν να παραγγέλνουν το μοντέλο της προτίμησής τους από το δικτυακό τόπο της Apple.

Το iPad θα κυκλοφορήσει με 12 προεγκατεστημένες νέες εφαρμογές, ενώ το πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα από τον Απρίλιο.


www.in.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!