Να και μια πρωτια για την Ελλάδα... 22χρονη Ελληνίδα η μεγαλύτερη πορνοστάρ του πλανήτη!

H μεγαλύτερη πορνοστάρ του πλανήτη σήμερα είναι Ελληνίδα. Το ελληνικό της όνομα είναι Μαρίνα-Άννα Χατζή. Το απαρνήθηκε στα 16 της, όταν έφυγε από το πατρικό της για να ξεκινήσει καριέρα πορνοστάρ, πρόθυμη να κάνει ό,τι η Τζένα Τζέιμσον και άλλες φτασμένες συνάδελφοί της κωλώνουν. Σήμερα, στα 22 της...


έχει δική της εταιρεία παραγωγής, μουσικό συγκρότημα, μια ταινία με τον Στίβεν Σόντερμπεργκ, το «The Girlfriend Experience», και αρκετά εκατομμύρια στην άκρη, ενώ όταν βρίσκει χρόνο δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια και φωτογραφίζεται για την PETA.

Με δεδομένο ότι κατάγεσαι από την Ελλάδα, αισθάνεσαι καθόλου Ελληνίδα;

Είμαι Αμερικανίδα, αλλά η οικογένειά μου ήρθε από την Ελλάδα. Προφανώς και είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα ως τέτοια! Δυστυχώς, ξέρω μόνο μερικές βασικές λέξεις. Η ελληνική κουζίνα είναι η αγαπημένη μου, αν και είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να τη βρεις στο Λ.Α.

Το έχεις κάνει ποτέ με Έλληνα;

Ναι, έχω κάνει σεξ με έναν Ελληνοαμερικανό!

Αρκετοί σε έχουν χαρακτηρίσει ως το porn σύμβολο του 21ου αιώνα. Τι γνώμη έχεις γι’ αυτό;

Κοίτα, δεδομένου ότι ο 21ος αιώνας είναι τόσο σέξι, σίγουρα μου κάνει. Ωστόσο, θέλω να είμαι το σύμβολο των γυναικών παντού, όχι μόνο του πορνό. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το ότι είμαι μια νέα γυναίκα που έχει τον έλεγχο των στόχων της και της ζωής της και αρπάζει τις ευκαιρίες στην καριέρα της.

Μπορείς να περιγράψεις την εμπειρία τής πρώτης φοράς που στάθηκες γυμνή μπροστά στην κάμερα;

Η πρώτη φορά που στάθηκα γυμνή μπροστά σε κάμερα ήταν για κάποιες φωτογραφίες μου και λίγο μετά ακολούθησε η πρώτη μου σκηνή πορνό. Ένιωθα απίστευτα απελευθερωμένη και ενθουσιασμένη.

Τι σκέφτεσαι κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής σκηνής;

Ακολουθώ μια έντονη διαδικασία που ξεκινάει από το προηγούμενο βράδυ. Θεωρώ την παρουσία μου στις τσόντες ως υποκριτική τέχνη, και επομένως κάθε φορά που κάνω μια σκηνή έχω και μια διαφορετική επιδίωξη είτε σε σχέση με τον εαυτό μου, είτε με τον παρτενέρ μου, είτε με την κάμερα, είτε με το σκηνοθέτη.

Τροκτικο


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!