Γυμνοί στη Όπερα του Σύδνεϊ!!!

Δεν είναι συνηθισμένο θέαμα να βλέπεις πέντε χιλιάδες γυμνούς ανθρώπους να αγκαλιάζονται δημοσίως... Ο διάσημος φωτογράφος Spencer Tunick, γνωστός για τις γυμνές φωτογραφίσεις του σε δημόσιους χώρους, βρέθηκε στο Σύδνεϊ και συγκέντρωσε (σήμερα Δευτέρα 1/3/10) 5200 γυμνούς εθελοντές στην είσοδο της Όπερας, τους οποίους και φωτογράφισε σε διάφορες πόζες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πόζα που αντιμετώπισε τις περισσότερες δυσκολίες ήταν όταν οι συμμετέχοντες έπρεπε να αγκαλιάσουν τους διπλανούς τους και να τους δώσουν ένα φίλι γιατί δεν ήταν εύκολο να πείσει τους στρέϊτ να αγκαλιάσουν τους γκέϊ και το αντίστροφο...
Ο Tunick έχει κάνει περίπου 100 τέτοιες φωτογραφίσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η μεγαλύτερη, από πλευράς προσέλευσης συμμετοχών, ήταν στις 6 Μαρτίου του 2007 στην πλατεία Ζοκάλο της πόλης του Μεξικό με 18.000 γυμνούς εθελοντές.

D0AA88FB34697E8728D131E11316B95DΑναρτήθηκε από OSTRIA

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!