Μια γάτα που ζει σαν κότα!

Μπορεί να νιαουρίζει σαν γάτα, να έχει τέσσερα πόδια και μουστάκια, όπως κάθε άλλη γάτα πάνω στον πλανήτη, αλλά συμπεριφέρεται σαν... κότα.

Η Bustopher ζει στην Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας και από μικρή έδειχνε ότι είχε κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια στον τρόπο ζωής των πουλερικών.

Έτσι, πού την έχανες, πού την έβρισκες, όλο με κάποιο κοτόπουλο θα έπαιζε, ενώ το αγαπημένο της "στέκι" ήταν και παραμένει το κοτέτσι.

Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, η Bustopher, απέδειξε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι μπορεί να μοιάζει με γάτα, αλλά βαθιά μέσα της νοιώθει και κατ' επέκταση λειτουργεί σαν κότα.

Όταν οι ανεύθυνες κότες παράτησαν τα αυγά τους αρνούμενες να τα κλωσήσουν, η Bustopher έτρεξε και πήρε την θέση τους στην φωλιά.

Η Βustopher έχει αναλάβει τον ρόλο της μαμάς κότας και όπως δήλωσε η ιδιοκτήτριά της εκτελεί τα καθήκοντα του ρόλου της με ιδιαίτερο ζήλο.

Πηγή:http://www.ethnos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!