«Με 5 εκατομμύρια μετανάστες είμαστε ήδη ανεπίσημα στην ΕΕ» λέει ο Ερντογάν

«Διπρόσωπη» χαρακτηρίζει τη στάση Γαλλίας και Γερμανίας στο θέμα της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Συμφωνούμε σε πολλά πράγματα, αλλά όταν γυρίζουμε την πλάτη μας τα πράγματα αλλάζουν» δηλώνει, λέγοντας ότι με πέντε εκατομμύρια μετανάστες η Τουρκία ανήκει ήδη ανεπίσημα στην ΕΕ.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στην El Pais, επέκρινε τη στάση του Νικολά Σαρκοζί και της Ανγκελα Μέρκελ, λέγοντας: «Υπάρχει συμφωνία σε πολλά πράγματα, όταν μιλάω μαζί τους».

«Όμως όταν γυρίζουμε την πλάτη μας, τα πράγματα αλλάζουν» πρόσθεσε, υποστηρίζοντας ότι Γαλλία και Γερμανία «αλλάζουν τους κανόνες στη μέση του παιχνιδιού».

«Επιβάλλουν όρους που δεν περιλαμβάνονται στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, έτσι ώστε να μην μπορέσουμε να ενταχθούμε στην ΕΕ» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας από την Ισπανία όπου βρίσκεται.

Η τουρκική κοινωνία και ο μουσουλμανικός κόσμος βλέπουν ότι η ΕΕ θέλει να παραμείνει μια «χριστιανική λέσχη», τόνισε ο Ερντογάν, προσθέτοντας πάντως ότι η Τουρκία δεν έχει χάσει την ελπίδα να ενταχθεί στην 27μελή ένωση.

Δήλωσε μάλιστα ότι με πέντε εκατομμύρια μετανάστες σε χώρες-μέλη της ΕΕ, η Αγκυρα αισθάνεται ήδη μέλος της ΕΕ.

Η Τουρκία θα αποδεχόταν μια «ολοκλήρωση», αλλά όχι μια «πολιτιστική αφομοίωση» κατέληξε.

Πηγή:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1109274


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!