Με νόμο ενθαρρύνεται η ανθρωπιά στη Γαλλία

Υπερψηφίστηκε νόμος που προβλέπει οφέλη για συγγενή που παρίσταται στις τελευταίες στιγμές στη ζωή «δικού» του ανθρώπου.

Η Εθνοσυνέλευση υπερψήφισε ομόφωνα νόμο, σύμφωνα με τον οποίο θα χορηγείται εφεξής ημερήσια αποζημίωση από 49 ευρώ σε οποιονδήποτε εγκαταλείπει την εργασία του, για να παραστεί στις τελευταίες στιγμές στη ζωή ενός δικού του ανθρώπου, όπως αναφέρεται σήμερα στην ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας «Λε Μοντ».

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, η περίοδος κατά την οποία θεωρείται «νόμιμη» αυτού του είδους η απουσία από την εργασία, «δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τις 21 εργάσιμες ημέρες». Ας σημειωθεί, πάντως, ότι ο ίδιος νόμος «πέρασε» ομόφωνα και στη γαλλική Γερουσία.

Εκτιμάται ότι 20 χιλιάδες άνθρωποι θα επωφεληθούν άμεσα αυτής της ρυμθίσης, το δε Δημόσιο θα επιβαρυνθεί με περίπου 20 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο.

Πηγή:http://www.tvkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1099:2010-02-16-21-23-09&catid=38:world&Itemid=57

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!